Reclama un angajat FBI

Pentru un oras mai bun ! Fidelity, Bravery, and Integrity
oZZ
Sr. Member
Sr. Member

Reclama un angajat FBI

Post by oZZ »

Raportati abuzurile/greselile membrilor FBI.

Trebuie sa folositi modelul urmator:

Nickul tau:
Nickul ofiterului pe care il reclami:
Martori:
Descrierea situatiei
Poze:
Stefy
Jr. Member
Jr. Member

Re: Reclama un angajat FBI

Post by Stefy »

Nickul tau:Stefy
Nickul ofiterului pe care il reclami:anya
Martori:gigi a fost cu mine .. dar nu stie ce sa intamplat ca era pe capota ..si dupa a cazut
Descrierea situatieima plimbat cu gigi prin oras , cand vad w1 , am zis sa treaca .. nu zic nik ..cand il vad pe fabritio ca se ia dupa mn ...si dupa au inceput sa se ia mai multi dupa mie ,eu am fugit ... dc sa fiu prins stiind ca sunt nevinovat .. si....scap si intru in biz .. si anya mia zis ca am dat goto .. pa frate eu am comanda /gotols ,/gotosf , /gotom /gotog ...cum puteam eu sa ma teleportez in biz ? ...si sa pus sami dea wanted la greu :)) ..ca al disperat (zapacitu97)

Poze::1: Image

2:Image
Image
Stefy
Jr. Member
Jr. Member

Post by Stefy »

ba omule dak eu sunt in casa sau biz..u ma vezi in alta parte.(cand dai map)..uitate ca se vede asa al orcine .. !! nu rpea le ai ,
vrei sa te scoti si nu merge....uitate ca...aia e alta trb cu pozele tele...aveam contract pe fabritio....si ala imi fura moto....si era la ctv m de mine si ii zisei sa mil dea ..si nu voia ...eram cu el pe skype si zicea ca nu ...si dupa zise hai ca til dau ..si eu ii dadui get si il lui ...dar vezi ca e alta faza...nu aia...uitate bine ;)

si vezi ce faci .. ai lag..ai primit intruna zilele astea kick de la srv pt lag....poate deasta ti se vede asa ;) ...si as mai avea multe sa zic dar....alta data...cu alta ocazie ;)
Image
Stefy
Jr. Member
Jr. Member

Post by Stefy »

nu mai fa 1000 de psoturi , zi tot intrunu ....si nu am folosit gethere sa il aduc pela la mine ....am dat sami dea ala motoru ... esti cam derutat....putin disperat...iti iei rolu prea in serios , tie frica sa nul pierzi ;) ....nu am facut nimic inneregula ... ! ;)
Image
oZZ
Sr. Member
Sr. Member

Post by oZZ »

zapacitu-demis

anya:nu exista wanted pentru goto cu wanted.Daca (,) crezi ca a abuzat de helper,ii faci plangere nu ii dai wanted,ok?
anya iti mai dao o sansa.La urmatoarea abatere de la regulament te voi demite.
Stefy
Jr. Member
Jr. Member

Post by Stefy »

Reclamatie !! gaboz ! pentru limbaj !

Martori:nu am
Descrierea situatiei:aveam w ,si eram in bizz,si cand a intrad dupa mine , dadea in mn si l am omorat :)) nu aveam nici viata ..ce recrutari a facut fbi :))) si ma jignit ! ..uitati-va
Poze: http://yfrog.com/nd92088006p
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Razvan_D »

Stefy wrote:Reclamatie !! gaboz ! pentru limbaj !

Martori:nu am
Descrierea situatiei:aveam w ,si eram in bizz,si cand a intrad dupa mine , dadea in mn si l am omorat :)) nu aveam nici viata ..ce recrutari a facut fbi :))) si ma jignit ! ..uitati-va
Poze: http://yfrog.com/nd92088006p
Gabonz ar trebuii sa primeasca mute 30 de min pt limbaj, si o sanctiune de la lider ca nu a respectat regulile.

Dar tu aveai wanted si te-ai dus in bizz a si ai dat ad ca nu te prinde nimeni? apoi ai pus intrarea 100k sa nu intre nimeni. Dupa parerea mea tu ar trebuii sa primesti un warn.
Sa il lasam pe oZZ sa ia decizia finala.
Image
Stefy
Jr. Member
Jr. Member

Post by Stefy »

pun cat vreau eu intrarea ;) domnu razvan ! ;) ....
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Razvan_D »

Stefy wrote:pun cat vreau eu intrarea ;) domnu razvan ! ;) ....
Corect, e bizzul tau, dar acum ce ai zis tu? Hai sa dau un ad sa vina astia dupa mine si poate se gaseste un fraier care intra fara sa citeasca si sa ii iau banii.
Si nu te baricadezi in bizz sau in hq cand ai wanted.
Image
Stefy
Jr. Member
Jr. Member

Post by Stefy »

ce dretpate ai ;) :)) ..si am gasit si fraieru :D ;)
Image
RazvanH
Newbie
Newbie

Post by RazvanH »

Nickul tau:RazvanH
Nickul ofiterului pe care il reclami: ciobls
Martori:
Descrierea situatiei: wanted 4 pentru o crima de civil!: extras din wanted list:"Wanted 3
Patrunderea pe proprietati guvernamentale
Rapirea unui civil
Omorarea unui civil
Advertisement / News ilegale"
Poze: Image
viny
Newbie
Newbie

Post by viny »

Nickul tau:Viny
Nickul ofiterului pe care il reclami:Wazzap si gaboz
Martori:MiliardarU
Descrierea situatiei: Eram cu miliardaru pe teritoriu lcn si vad ca se ia-u aman 2 copi dupa noi ii spon la miliardaru sa opreasca opreste aman 2 copi ne da frisk n-ea controlat si ia-m zis sa pleke ca avem treaba ei nu plecat Miliardaru s-a enervat a tras in cauciucuri si le-a spart rotile dupacare se dau jos de pe motoreta si trag in mine fara eanted fara nimic gaboz a tras si wazzap a dat cu spray ASA CEVA NU PERMIT CER DEMISIA LOR (DEMISIA UNOR NABI)
Poze:http://img844.imageshack.us/img844/9407/dsadasdasm.png
wazzap
Newbie
Newbie

Post by wazzap »

viny ai grije cum vb .. sic e frate nu am voie sa stau langa tine ? tragi in mn .. ai wante .. cop atac ce vrei ? nu'ti convine pa !
MiliardarU
Newbie
Newbie

Post by MiliardarU »

anya te rog sa iei masuri in privinta celor 2 ,pai ce e asta frate nu mai am voie sa merg 2 metri ca vin ei dupa noi ,le-am zis sa plece de 3-4 ori daca nu au vrut am tras pai ei nu au ce cauta pe teritoriul nostru aja de mult sa ne urmareasca 24/24 ca nu suntem pusi sub urmarire generala.
Aaa si app despre wazzap si gaboz are voie sa dea wanted cand is in jail si sa ma omoare dupa? Nu se vede niku dar sunt cei doi wazzap si gaboz ii cunosc dupa skin. Uite aici ss: http://img204.imageshack.us/g/samp073e.png/

Si Pozele de la postu lu Viny: http://img137.imageshack.us/g/samp080k.png/
Nick: MiliardarU
Level: 11
Factiune: Hitman
Rank: 1
Job: Detectiv
Skill: 3
House: Ls-Lvl 11
Car: Nrg-500
Bizz: Rent Car Ls

Respect: Viny,Police,Razvan_d(best admin),stefy,pitic,zapacitu,dom
wazzap
Newbie
Newbie

Post by wazzap »

ba miliardare .. tu te duci si dai surrender si dupaia ma pui sa iti dau clear? .. :-j saracule am auzit la niste copy ca nu ai voie sa dai surrender .. si nu mai ai facut postu cand ti'am dat wanted pt furt ? =))) slabule
Post Reply

Return to “Serviciul Roman de informatii”