Re: Reclamatii!

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
@d!

Re: Reclamatii!

Post by @d! »

Deci reclamatie mare pt ADMINI (unii doar),in primu rand sunt prea multi admini care habar nau sa il folosesca cum trebuie!!! Ieri am patit de la adminu ala scotty care ii un ratat si jumatate nush cum masa lo facut asa prost dar trebuie sa ma descarc in acest mesaj pt ca imi dadea kick si ban in continuu si cand nu ma bloca pe loc sa nu ma mai pot misca dar motivu pt care facea astea nu la zis si astazi la fel am intrat pe d2 am jucat o runda si direct ban,deci copilu ala ii un distrus mare altceva nu am ce sa zic.Am observat ca primesc kick pt ca ii fac si li ciuda si pac primesc kick asa fara motiv.O alta reclamatie ii pt k1d care face regulile lui pe unele mape de ex: pe fy_snow este awp da el cica nai voie sal folosesti si pt asta primeam kick si ban,da io nu inteleg daca pe acea mapa este arma ai voie sa o folosesti nu vine nush care cu regula lui.Dar asta cu k1d a fost asa 1-2 zile acuma vad ca nu mi-a mai dat poate a inteles si el cumva intr-un final :P Asa si inca ceva observ ca se da la vot doar o mapa ce treaba ii aia? Sper sa se ia masuri !!!
Post Reply

Return to “Recycle Bin”