Enrique , Kevinster , [S.E.B]Caesar - DM in SZ

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Enrique , Kevinster , [S.E.B]Caesar - DM in SZ

Post by Boss Mihai »

Nickul meu: BossMihai
Nickul reclamatului: Enrique , Kevinster , [S.E.B]Caesar
Screenshot-uri: Image Image Image Image
Descriere a situației : Au venit pe teritoriul LCN si au inceput sa atace :|
Martori: SS

PS : TOTI AU TRAS .
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Enrique , Kevinster , [S.E.B]Caesar - DM in SZ

Post by Razvan_D »

Ia uite-te bine unde erai, uite-te pe minimap, erai iesit din zona ta.
Ziceti ca au plecat playerii dupa server. Dar oare de ce au plecat? Voi nu stiti sa treceti cu privirea, faceti plangere din orice, stati in sz numais a vina vrun necunoscator sa traga sa ii faceti post. O parte din vina o are si ozz ca nu sa mai ocupat de server si aici ma refer la partea de script. Incercati sa fiti si voi mai toleranti. Si la plecarea mea ati contribuit, eu vroiam de mult sa ma las de samp dar stateam pt voi sa va ajut. Pana am zis stop nu se mai poate, Erau din ce in ce mai multe plangeri pt nimic si certuri. Va doresc o seara placuta in continuare.
Image
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Nu patesc nimic,dar tu primesti un warn pentru vanatoare
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Post by Sl@ke »

Razvan_D wrote:Ia uite-te bine unde erai, uite-te pe minimap, erai iesit din zona ta.
Ziceti ca au plecat playerii dupa server. Dar oare de ce au plecat? Voi nu stiti sa treceti cu privirea, faceti plangere din orice, stati in sz numais a vina vrun necunoscator sa traga sa ii faceti post. O parte din vina o are si ozz ca nu sa mai ocupat de server si aici ma refer la partea de script. Incercati sa fiti si voi mai toleranti. Si la plecarea mea ati contribuit, eu vroiam de mult sa ma las de samp dar stateam pt voi sa va ajut. Pana am zis stop nu se mai poate, Erau din ce in ce mai multe plangeri pt nimic si certuri. Va doresc o seara placuta in continuare.
bine zis razvan_d....uita-te cate reclamatii s-au facut in ultimul timp...de exemplu pentru ce mi-a facut mie t.i.
Post Reply

Return to “Plangeri”