Plangere Maxim09

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Plangere Maxim09

Post by Enrique »

Nickul meu: Enrique

Nickul reclamatului: Maxim09

Screenshot-uri:
Image Image

Descriere a situației : Ma oprit la un control el cu danutza si dupa ce m-a controlat mi-a furat masina si au plecat amandoi. M-am dus dupa ei sa imi recuperez masina si am intrat in ei sa ii opresc dupa care mi-a dat wanted 4 pt cop atac. (Daca e sa o luam rp eu nu aveam de unde sa stiu ca ei erau copi. Nu aveau nici masina de politie si nici uniforme (aveau skinuri cu staff). Apoi eu am fugit in apa sa scap de ei, a tras dupa mine pana mai aveam cam 10% viata, a venit pavel_codrin sa ma ia, m-am urcat la el pe nrg si i-am zis sa ma duca in sf sa scap de politie. Dar pe drum am murit ca nu mai aveam viata. Maxim mi-a dat jail 30 de min pt non rp (a zis ca m-am sinucis sa scap de wanted) Se da wanted 10 pt sinucidere, apoi se da jail la urmatoarea abatere dar eu nu m-am sinucis se vede si in ss cand ii zic lu pavel ca am murit. Maxim are ceva cu mine de cand am intrat pe server. Prima data ma acuzat ca am joypad si de atunci cauta orice pretext sa ma pedepseasca. Nu am joypad si din cate stiu eu joypadul este permis chiar daca aveam nu avea ce sa imi faca.

Martori: Pavel_Codrin
Melodie pentru Maxim si pt toti care au o problema cand aud numele Enrique.

http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Plangere Maxim09

Post by maxim09 »

Unde arata ca ai murit? Poate te'a impuscat colegul,asa cum ai zis tu pe report. Ti se pare RP sa va omorti intre voi ca sa scapati de wanted? Prea mult abuzati voi de suicide si altele
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

Nu am zis pe report ca ma impuscat el, am zis ca tu ai tras in mine pana mai aveam viata 10%. Si se vede in primul ss cand zic ca am murit. Sa se uite ozz aici ca am vazut ca este pe server, nu raspunzi tu la plangerea ta.

maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Pot si eu sa ma las omorat si zic (,) ca am murit,asta ar insemna falsificare de dovezi,am vazut la multi ;) ca fac asta.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

Nu iti mai cauta scuze ca sti foarte bine cu cata viata mai lasat. Si se vedea pe chat daca ii ziceam sa ma omoare.

Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

Uite inca o dovada ca nu m-am sinucis. Danutza nu stiu de ce nu vrea sa bage aici dar a recunoscut in joc ca aveam viata 10% Si daca faci un calcul o sa reiasa ca nu poti sa stai cu viata 10% prea mult timp.
Image
Image

Dautza poate iti faci curaj si zici si aici ce mi-ai zis pe server.

Edit: este a 2a oara in 2 zile cand ma bagi 30 de min la jail nevionvat. Pana cand crezi ca o sa iti mearga?

DaNuTza
Newbie
Newbie

Post by DaNuTza »

:| Nu vreau sa ma bag adevaru e undeva la mijloc sincer:|
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

DaNuTza wrote::| Nu vreau sa ma bag adevaru e undeva la mijloc sincer:|
Care mijloc? acum iar ii iei apararea? Nu va mai lasati condusi de el pt ca nu stie sa conduca. Nu o sa devii niciodata un bun admin ca tu nu sti sa iti asumi responsabilitatea. Mai ai cateva plangeri in care te acuza ca nu esti corect si ca ai ceva cu ei. Incep sa cred ca asa este. Tie cand ti se pune pata pe cineva nu te opresti pana nu pleaca de pe server. Incerci sa ii faci viata grea pana pleaca dupa server, tin sa te felicit cu mine aproape ai reusit.

CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Asa oameni.. imediat sa se uite si oZZ fara oZZ si Banica_Gabriel nu se poate lua o decizie ?? doamne... Si mai terminati cu plangerile astea aiurea... Imediat cum vedeti ceva faceti plangere , daca ii SZ si unu te bate imediat faci poza sa il postezi cand mai repede... Sa nu cumva sa suni call 911 cineva ma ataca SZ sau /report.. doar imediat sa il POSTATI pe FORUM asa oameni.. lasati`o balta.. :-j
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Enrique
Sr. Member
Sr. Member

Post by Enrique »

CiuChy wrote:Asa oameni.. imediat sa se uite si oZZ fara oZZ si Banica_Gabriel nu se poate lua o decizie ?? doamne... Si mai terminati cu plangerile astea aiurea... Imediat cum vedeti ceva faceti plangere , daca ii SZ si unu te bate imediat faci poza sa il postezi cand mai repede... Sa nu cumva sa suni call 911 cineva ma ataca SZ sau /report.. doar imediat sa il POSTATI pe FORUM asa oameni.. lasati`o balta.. :-j
Uite-te la plangerile mele si o sa vezi ca nu am facut nici-o plangere aiurea. Am zis sa se uite ozz pt ca maxim nu poate raspunde la o plangere contra lui ca vezi si tu ce se intampla (isi cauta scuze si nu vrea sa recunoasca). Este a 2a oara cand stau la jail 30 de min degeaba.

Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Maxim primeste doar un warn. Nu pot sa ii dau admin down ca nu ar mai avea cn sa se ocupe de voi. Daca vor mai fi plangeri impotriva lui atnci voi lua in considerare si plangerile anterioare.
Image
Post Reply

Return to “Plangeri”