Raspuns

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Raspuns

Post by kelloo_vio »

sa inteleg ca trebuie sa dau o explicatie pt asta... OK deci ....chiar si dupa ce m-am uitat la demo facut de el nu prea facea mare lucru ..inainte si dupa demo normal ca nu "miscam" in fata lui asa cum spune el ..Din Cate Am Auzit si eu sunt multe scripturi..cfg-uri..si asa mai departe care se pot activa si dezactiva in joc ..nu joc cs de 1 an 2 cum credi altii....Dak Am Gresit Sa Ia Create Masuri Asuprea Mea...
MaN1aKcS
Newbie
Newbie

Re: Raspuns

Post by MaN1aKcS »

Kelloo stii k n-am nimik cu u drept dovada te aveam in lista de mess de mai bine de 1 an u trb sa stai spec pe mine sa faci poze plus k joc default nu-mi plac cfg-urile si scripturile , putem merge la orice sala si joc lafel ( cu mouse-ul meu ) . deci astept decizia daca pot sau nu sa joc pe sv . ms .Bun si daca ai gresit nu vreau sa fii sanctzionat u tzi-ai facut datoria, din cate vad eu pe forum ai facut trb buna cu codatzii si i-ai prins cu poze editate dar nu totzi sunt codatzi poate pur si simplu unii sunt zeii :) si prin o zi bun :)
danny.swat
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Raspuns

Post by danny.swat »

frumos discurs :P
.ShifT.
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu