Concurs - Cel mai bun film

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
Razvan_D
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Concurs - Cel mai bun film

Post by Razvan_D »

M-am gandit sa fac un concurs pe tema "cel mai bun film". Tot ce trebuie sa faceti este un film despre ce vreti voi. Filmul trebuie sa aiba minim 2 minute si actiunea sa se petreaca pe server. Puteti sa faceti filmul si in echipa (in acest caz premiul se va acorda tuturor participantilor inclusiv cameramanului. Data limita este 19-12-2010. Cel mai votat film va castiga 2 lvl up sau 1 lvl up si 200k (la alegere). Inscrierile le puteti face aici din acest moment. Scrieti si tema filmului sa nu va plangeti ca va fost furata ideea. Succes tuturor!
Pentru cine doreste fraps sa filmeze sa zica si va trimit un pm cu linkul.

Model:

Nick:
Tema filmului:
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Re: Concurs - Cel mai bun film

Post by CiuChy »

Model:

Nick: CiuChy
Tema filmului: Primarul este prins in trafic de membrii LCN. Primarul va da imediat alarma la echipa SWAT , SWAT va veni imediat la fata locului si va omora toti membrii LCN. Dupaia primaul va fi dus in siguranta la primarie. Asta va fi tot.

Rog leaderul LCN daca este de accord sa ma ajute la filmare.

Voi avea nevoie de :

3 membrii LCN cu tot cu LEADER

4 membrii SWAT , fiind colider PD , voi alege cu leaderul membrii cei mai buni care vor participa.

Al 2-lea scenariu. Cativa membrii SWAT va pleca intr-o misiune cu elicopterul pe Chilliad , acolo va gasi 1 ostatic si 3 membrii LCN . LCN va ataca echipa SWAT , 2 membrii ai echipei SWAT vor fi eliminati , iar ceilalti membrii LCN vor fi omoarati de SWAT . SWATva prelua ostaticul si se indreapta spre LSPD.

Voi avea nevoie de : 3 membrii LCN cu tot cu leaderul LCN

Si 4 membrii SWAT , fiind colider PD voi alege cu leaderul PD playerii.

Vom avea foarte mult de castigat daca Leaderul LCN este de acord cu propunerea mea. Daca va fi de acord sa ma contacteze pe server sa facem cateva repetiti.

Va Multumesc.
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Dreve
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dreve »

Nick: D0n.Dreveee
Tema filmului: Leaderul de la LCN face contract pe primar. Intr-o zi primarul iese afara sa tina un discurs.Hitmanul sta pe un bloc il omoara cu awp(sniper).Echipa SWAT blocheaza vamile. Hitmanul pleaca la leaderul LCN sa petreaca.Leaderul LCN vorbeste cu hitmanul si spune sa il omoare si pe leaderul PD, si ii da suma dupa ce gata contractul.Hitman se face /hundercover si merge pe strada , si il vede pe seful de la PD vorbind cu un civil.Hitmanul ii da lama:))..Civil fuge si se duce la politie.Politia fuge dupa el dar nu il gaseste.Hitmanul merge la leader LCN ca sa isi ia recompensa si sa plece din oras.Leaderul LCN cu inca 2 membri dealui spune ca nu ii da bani si ca daca nu pleaca il omoara.Hitmanul scoate deagle il omoara pe leader si fuge.Pd il asteapta la vama si il aresteaza pe HITMAN.

Am nevoie de 3 LCN..4-5 membri SWAT. 1 primar 4 civili.(intre timp cei 3 LCN vor fi si civil:D)
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

O sa dau eu un pm cu fraps si cu cam hack la toti care se inscriu. Cu fraps filmati si cu cam hack va alegeti unghiurile de filmare.
Cateva sfaturi pt cei care sunt la primul film:
Alegeti ca fraps sa filmeze full-size la 25-30fps si fara sunet.
Rezolutia la joc sa fie 800x600 32 (dupa ce o schimbati inchideti jocul si deschideti-l iar)
Filmati scene cat mai scurte (filmati o scena in mai multe parti). Filmele facute cu fraps ocupa destul de mult, la mine un film de 27sec la rezolutia 800x600 32 si cu 25 fps a ocupat 155mb. Scenele scurte o sa va ajute si la sfarsit cand va trebuii sa le editati si sa le uniti.
Ca sa editati filmul si sa uniti scenele folositi movie maker care vine instalat cu windowsul (il gasiti in program files) este foarte usor de umblat in el. Daca aveti experienta puteti folosii si sony vegas care este nu mai este pt amatori.
Helperii/adminii se pot folosii de goto/gethere pe toata durata filmului pt a se deplasa mai usor. (sa nu se faca abuz de asta) Nu trebuie sa va grabiti cu filmarile, pt asta am pus data limita pe 19.12.2010 ca sa aveti timp si sa nu va grabiti, sa iasa ceva frumos. Si cam atat, daca mai imi amintesc ceva revin cu edit. Cand postati filmul sa scrieti si toti actorii care au participat inclusiv cameramanul.
Succes tuturor.
Edit: Actorii pot participa la mai multe filme dar isi vor alege de la inceput cu ce film se vor inscrie. (Ca asa ar juca in toate si ar castiga sigur, pt ca doar un singur film va iesii castigator)
Image
Dreve
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dreve »

Ma retrag fac cu ciuchy
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Dreve wrote:Ma retrag fac cu ciuchy
De ce? Chiar mi-a placut scenariul tau. Poti sa participi si in filmul lui ciuchy si poti sa il faci si pe al tau cu conditia sa iti alegi cu care film te inscrii (iti alegi la terminarea lor, dupa ce le vizualizezi). O sa ma gandesc si la un premiu pt fiecare film facut, ceva puncte de respect. Asta sa va incurajez si sa faceti mai multi filme.
Image
KaTz_DaN
Jr. Member
Jr. Member

Post by KaTz_DaN »

Nick: KatCinzki_Dan
Tema filmului: Un hitman batran Se afla la cimitir ! cu un buchet de flori in mana ! Era la nevasta sa si la ficasa !Erau decedate ! La un momendat un alt hitman Acesta era mai tanar ! Ai zice celui batran ! (SA presupunem ca eu sunt ala batran )
- Kat Stiam ca aice am sa de gasesc !
- nume Vrei sa iti zic o poveste ! povestea veti me care ma facut Mercenar ?
- da
- Vezi tu candva eram la fel ca tine ! Avem o nevasca o fetita !
-dar intr-o zi Fetita si sotia mea Mergeau cu masina ! Si a fost martore la o crima facuta de primar !
- in acel moment primarul a dat ordin sa le execute si pe ele !
- Politisti leau gasit Strangulate Si aruncate intr-un canal !
- degeaba am incercat sa dovedesc ca Primarul a dat ordin sa le ucida ca nu am reusit !
-dar am jurat sa ma razbun !
-azi o sami razbun sotia si ficele !
-dupa cel voi omora pe primar Vreu sa vi aici sa te sui pe o cladire ! Si cand o sa apar Sa ma omori cu sniperul !
- kat sti ca nu pot sa fac asta imi esti ca un tata !
- numele ... fa ce ti-am zis !
- Bine asa o sa fac !
Kat se duce se suie pe cladire lspd ! Primarul atuncea esite din primarie insotit de garda de corp ! Il omoara pe primar cu sniperul acesta fuge la mormand in urma lui vine politia !
Cat ajunge la mormand cu un buchet de flori in mana !
Se pune langa mormand politia intra in cimitir !
Si hitmanul cel tanar trage ! in kat !
am nev de inca un hitman cel putin 4 politisti ! primar ! Si atata
Razvane as fi incatat daca ai filma tu !
Findca am vazut ca ai filmat multe filme si au esit foarte bine !
Image

La Vazut pe Nea Castana !
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Super scenariu Dane, dar nu o sa filmez eu, nu ajut pe nimeni. Iti pot da programele si sfatrui atat.
Image
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Daca sunt eu pe server va ajut cu placere cu goto/gethere si cu skinuri. Cautati aici http://wiki.sa-mp.com/wiki/Category:Skins skinurile dorite si imi spuneti id de la skinul dorit.

Ma scuzati am dat quote in loc de edit.
Image
KaTz_DaN
Jr. Member
Jr. Member

Post by KaTz_DaN »

ma retrag Nu am actori !
DAr voi face filmu dupa event !
Atuncea sigur vor fi doritori !
Image

La Vazut pe Nea Castana !
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

As dorii sa mai prelungesti timpul .... Din pacate observi ce s`a intamplat..
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Razvan_D
Hero Member
Hero Member

Post by Razvan_D »

Da, il prelungesc pana pe 23.12.210.
Image
maxim09
Full Member