deci primesc si eu un raspuns ? am aproape 100 de ore la redirecteonline wrote:Cerere admin
1.Nick- suspect.
2.Y!M : matey23s
3.Varsta: 17
4.IP : dinamic
5.Tin redirecte de vreo 2 saptamani cu numele suspect [ am tinut 70 h cu 235 redirectionati ]

deci primesc si eu un raspuns ? am aproape 100 de ore la redirecteonline wrote:Cerere admin
1.Nick- suspect.
2.Y!M : matey23s
3.Varsta: 17
4.IP : dinamic
5.Tin redirecte de vreo 2 saptamani cu numele suspect [ am tinut 70 h cu 235 redirectionati ]
Post by [MANIFEST] »
ba ia gata cu off topic... din 900 de mesaje ai 800 din off topic... ati inceput sa faceti chat peste tot...wolff wrote::)) nu prea mai joc cs, dovada fiind ca sunt varza...nu mai stiu sa joc
Eu zic sa taci naiba din gura, gandeste te de 2 ori inainte sa faci o afirmatie . E simplu sa zic de tine cum ca ai jucat cu coduri si leguma o sa zica ca DA, doar ce mama draq nu l doare gura . "Evident si irefutabil eu unul te cred" numai ca pentru a castiga increderea celorlalti ai face bine sa aduci niste mici amanunte care se numesc DOVEZI in discutieIepuras wrote:SUNT CONTRA CA TU AI JUCAT CU CODURI DE MULTE ORI POATE SO DOVEDEASCA SI R6IBKA
pt ca sunt prea multi admini si degeaba ^^EffecT wrote:dc esti contra??LeGuMa21 wrote:eu nu am vazut coduri pe tip da sunt contra
nu cred ca ar mai strica un admin ... si niste redirecte !!!LeGuMa21 wrote:pt ca sunt prea multi admini si degeaba ^^EffecT wrote:dc esti contra??LeGuMa21 wrote:eu nu am vazut coduri pe tip da sunt contra
Return to “Bucuresti Create Server”