Sugestiile lui Azrayl

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
Azrayl
Newbie
Newbie

Sugestiile lui Azrayl

Post by Azrayl »

1 Sugestia mea ar fii ca sa punem semnalizatoare la masini
2 Playeri sa isi poata pune ochelari (cum e pe alte servere cu comanda /glasses... dar bine puteti pune alta comanda)
3 sa faceti mod de nisoare si cand ninge sa se asterne pe jos pe masini...
4 sa faceti mod pt stergatoare la masini
5 sa faceti un mod (ar fii ceva minunat) cand playerul intra in masina sa vada din bord volan tot dar sa fie facut frumos nu asa aiurea...
6 sa schimbati masinile sa puneti masini reale pt a fi rp
7 daca punemi masini normale sa punem si masini personale si cu preturi reale de ex: o dacie model vechi sa coste 500$ iar un bmw model 2000 seria 5 sa coste 3000$ Bani sa fie mai varolosi sa fie ca in realitate bani sa se castige mai greu sa fie mai rp ...
8 un player sa poata avea cate masini cate bizuri si cate case vrea...(pt ca asa e in viata reala)
9 o casa sa coste incepund de la 50k pana la max sa zik un palat sa fie 300k dar bani sa fie castigat mai greu sa fie ca in viata reala la munca (intro factiune ) salariu sa fie de maxim 1k (1000) pt ca asta inseamna rp....
Daca veti face toate astea va trebui sa faceti si mai multe factiuni de oare ce serveru va fii foarte populat factiunele pe care at trebu facute parerea mea
Polita romana
Politia ls
polita sf
(daca vor fii multi player va trb sa deschideti si orasul lv atunci faceti si Polita lv)
Armata romana(armata romana va veni il ls sau sf in cazu in care armata x nu poate rezolva cazu )
Armata ls
Armata sf
Serviciul Roman de investigatii
Pompieri Medici Ls
Pomieri medici sf
Presedintele tari
Primar ls
Primar sf
Avocati
Transport Company
Asasini platiti
Clanu Camatari(lideru si angajati clanului.. sa dea o suma de bani serverului pt o perioada de timp si cand expira perioada de timp sa ia mai mult chear sa fie camatari)
Clanu Pitbul (sa fie mafia neagra a tarii sa faca war-uri mereu sa faca probleme tarii)
Clanu Unit (clanurile sa se certe mereu intre ei sa faca war zilnic de aceia sa fie mai multe clanuri...)
Clanu Berceni (sa faca scandal intre clanuri)
Clanu Romilor (sa faca scandal cu clanurile)

Apoi joburile secundare sa fie urmatoarele
Taxi Drive
Gunoier (sofer la gunoi sa se plimbe in oras sa treaca prin ceck pointuri... si sa ia o suma de bani...)
Sofer pe tren (trenul din ls lv sf sa meagearga sa fie mai multe trenuri si playerul sa se suie in el si cand ajunge in sf sa ia o suma de bani in ls o suma de bani tot asa...)
Jail guard (sa fie mai multi bodyguarzi la jail si cand si sa stea mai mult timp akolo impreuna cu detinuti si la fie care orea sa ia o suma de bani dar cei ce stau afk mai mult de 1 minut sa ia kick)
Piza boy (bayatu cu pizza sa fie mai multe scutere si sa se suier playeru pe scote sa dea /start piza si sa plece la cekpoynt sa livreze piza dupa inapoi la restaurant si tot asa)
Farmer....
Trucker
Drugs dealer
Arms deagler
Curava

Si ar fii frumos daca serveru ar baga niste pleyreri asa sa se plimbe pe strada sa fie rp sa fie niste (buti) ce se plimba pe bordura...
Si sa fie tot asa niste buti ce se plimba regulamentar cu masina pe strada pentru a fii mai rp pt ca strazile sunt goale....
Daca veti face astea cred ca va fii cel mai tare server.... Va fii cel mai rp server
Andreiutzu
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Sugestiile lui Azrayl

Post by Andreiutzu »

.... te-ai cam luat dupa celelalte cereri....
Image
Azrayl
Newbie
Newbie

Post by Azrayl »

care celelalte asta e parerea mea care celelalte cereri?
in_so@pta
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta
Jucator CS ?: Da

Post by in_so@pta »

da te rog vezi ce s-a mai scris sa nu se mai repete si te duci cu completare la topicul respectiv.. ca asa scriem acelasi lucru toti

multumesc,
CodruZu
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by CodruZu »

Contra la toate
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Arunca HeKeR cu TOPICU asta la GUNOI ..
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Post Reply

Return to “Recycle Bin”