HELPER : La helper 1 sa se adauge /unfreeze
Helper 2 sa fie /freeze
ADMIN: Modificata comanda /spectate , imbunatatita.
Puse /fuelcars /rac de la admin 4 +
Adaugate comenziile /unfreezeall /freezeall de la admin 1337+
Adaugata comanda /jailed pentru cei care sunt JAIL , sa stie adminul care sunt in JAIL !
Adaugata comadna /wanted sa vada ADMINUL care au WANTED si daca COPS isi face TREABA.
Adaugata comanda /healall , sa fie o anumita DISTANTA , nu cum ii cea normala /healall si da healall la toti jucatorii. Sa dea /healall la cei din apropiere , de exemplu cand este EVENT sa poti da /healall doar la cei de pe LANGA EVENT , nu la toata lumea de pe server
Toate comenziile de la /ahelp care sunt aiurea sa fie scoase . De exemplu la Admin 2 nu are ce cauta /warn sau /ban . La admin 4 nu are ce cauta /veh , sa fie fiecare comanda pusa la locul ei
Sa fie scoasa comanda /asellhouse care vinde TOATE CASELE !
Comand /boom sa fie scoasa din /ahelp deoarece nu face nimica .
IN /ahelp in loc de /mutedplayers sa fie modificata in /mp ...
Comanda /mole , /skydive , /fourdive sa fie scoase din /ahelp deoarece nu se intampla nimica !
COMENZI SERVER:
Schimbata comanda /n !
Cei de level 3+ sa nu mai vada CHATUL celor ce scrie pe /n ! Doar adminii /helperii sa vada chatul /n indiferent de LEVEL ! Si sa nu fie SPAM sa fie 20 secunde sa astepti ! nu 6 cat este acuma
Putin modificata comanda /sc ! Sa evitam SPAMUL sa poti da /sc 1 data la 20 secunde !
Modificata comanda /adminduty ! sa poti da /adminduty 1 data la 2 minute , nu 1 data la 6 minute .
Comanda /o sa nu mai astepti 6 secunde ! sa dai /o oricand !
Adaugata comanda /update ! SA vedem fiecare update care s-a facut pe SERVER !
@ Cred ca atata am avut de spus deocamdata =)) , si sper ca nu am cerut multe

ASTEPT
PRO / CONTRA + ARGUMENTE !