Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
in_so@pta
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta
Jucator CS ?: Da

Re: Reclamatii!

Post by in_so@pta »

ma krema nu vezi ca faci ca un copilas ... create asta nu merita injurat lasal sa sufere singur daca ii mai place sa joace sa joace da sa nu ne mai streseze pe noi cu injuraturile.... plus ca nu l-a injurat nimeni pe el numai el injura si a inceput......mahala...........si cu interzicerea clanului nu cred ca esti in masura sa dictezi tu unor oameni ce sa faca mai ales daca ei gandesc singuri ::) ::) >:D >:D
Adi_cs_90
Newbie
Newbie

Post by Adi_cs_90 »

Ma adminilor ce aveti cu mine? Law azi de ce imi dadeai ban la fiecare 5 sec,cand am intrat in cs el direct ban,hai lamurestema. Nu va inteleg ! aveti probleme ca sunt altii mai buni ca voi la cs sau care-i problema? si sa ma prezint is ~`@d!~ mi-am facut alt cont pt ca la celalalt mi-am uitat parola.
Law
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Law »

Cu ocazia asta te-ai inregistrat si pe forum . Pai situatia e simpla. Dragos , altaieri , ti-a facut demo , si ... aveai cam de toate . Ieri , a spus la totii adminii care eram aseara pe cs , ca de fiecare cand te vedem sa iti dam Ban :) , stiind ca ai IP dinamic . Daca ai ceva de comentat , discuta cu Dragos sa iti explice mai bine cum e treaba , eu imi fac datoria .
Law
Hero Member
Hero Member

Post by Law »

Law wrote:Cu ocazia asta te-ai inregistrat si pe forum . Pai situatia e simpla. Dragos , altaieri , ti-a facut demo , si ... aveai cam de toate . Ieri , a spus la totii adminii care eram aseara pe cs , ca de fiecare cand te vedem sa iti dam Ban :) , stiind ca ai IP dinamic . Daca ai ceva de comentat , discuta cu Dragos sa iti explice mai bine cum e treaba , eu imi fac datoria .

Discuti cu el , sau cu cine vrei , si cand Create sau cineva v-a spune sa nu iti mai dam ban ... nu-ti mai dam :) , daca spun ei ca esti curat.
Adi_cs_90
Newbie
Newbie

Post by Adi_cs_90 »

Pai am scris la chat si astept sa imi raspunda Dragos sa vad si eu acel demo ca tare is curios sa vad daca are habar de cs(admin) ca deja.... a mai fost si inainte o faza cand tot asa faceati imi dadeati ban tot timpu ca nush ce avea create cu mine si dupaia gata va-ti linistit cu toate ca nu aveam nimik si nu ati avut nici o dovada ca as avea coduri da asa faceati imi dadeati ban non stop.Dupaia am tot jucat cs linistit si acuma vad ca iar ati inceput :) da nu mai zic nik pana ce nu imi raspunde dragos si sa si posteze dovezile !
Law
Hero Member
Hero Member

Post by Law »

Adi_cs_90 wrote:Pai am scris la chat si astept sa imi raspunda Dragos sa vad si eu acel demo ca tare is curios sa vad daca are habar de cs(admin) ca deja.... a mai fost si inainte o faza cand tot asa faceati imi dadeati ban tot timpu ca nush ce avea create cu mine si dupaia gata va-ti linistit cu toate ca nu aveam nimik si nu ati avut nici o dovada ca as avea coduri da asa faceati imi dadeati ban non stop.Dupaia am tot jucat cs linistit si acuma vad ca iar ati inceput :) da nu mai zic nik pana ce nu imi raspunde dragos si sa si posteze dovezile !
Eu ti-am spus , daca el a spus ca te-a prins cu coade si are dovezi ... asta e , continuam cu ban . Daca nu , n-am de ce sa iti dau ban , ca n-am nimic cu tine personal :) .
dragosh
Sr. Member
Sr. Member

Post by dragosh »

nu te-am lamurit adi pe mess? ce mai astepti sa iti raspund ?
Adi_cs_90
Newbie
Newbie

Post by Adi_cs_90 »

acuma am vazut demoul urmeaza sa va scriu pe chat dar trebe sa il iau pe fiecare kill in parte sa vil explic sau fiecare secunda ca vad ca daca unu zice ceva faceti toti ce zice adica instinctu turma. am sa va spun mai multe pe chat.
in_so@pta
Administrator

Post by in_so@pta »

o sa analizam..... mai bine.. intre timp cumparati steamu O0 O0
dragosh
Sr. Member
Sr. Member

Post by dragosh »

bun sfat CUMPARA STEAM !
Adi_cs_90
Newbie
Newbie

Post by Adi_cs_90 »

Lol nu am sa imi cumpar steam ca n-am ajuns asa de prost incat sa dau bani pe asa ceva cand te poti juca si gratis.Care nare ce face cu banii sa isi cumpere.
create_my_ownp
Administrator

Post by create_my_ownp »

e 10 euro frate , plus ca o sa iei automat admin :)))
Adi_cs_90
Newbie
Newbie

Post by Adi_cs_90 »

inteleg stiu ca ii bine sa ai steam ca asa as scapa de vastele banuieli ale voastre :P dar tot nu dau bani pe asa ceva :D mai bine astept sa imi faca cineva cadou sau sa imi doneze decat sa-l cumpar :)) si oricum nu am nevoie de admin doar sa fiu lasat in pace sa pot sa joc,sa ma bucur de monster-kill-uri :))) si am observat ca in seara asta n-au mai avut treaba cu mine adminii si au fost vreo 5-6 pe servar cand am jucat.Asta inseamna semn bun ;) mai trebe sa vad cand ii law si dragos daca mai imi dau ban :D in rest e totul ok din ce am vazut :) si sper sa ne intelegem ca asa ar fi frumos si sarbatori fericite ! ~`@d!~
Adi_cs_90
Newbie
Newbie

Post by Adi_cs_90 »

Reclamatie: in_so@pta asa se foloseste adminu nu?sa te distrezi? esti cretin,ce nu ma lasi sa joc?
Ma puneam spectator sa ma lase in pace,dar el ma punea automat CT si imi dadea rocket dinala sau ce naiba o fi chestia aia.

http://img686.imageshack.us/img686/9834/cs1f.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/9486/cs2r.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/1558/cs3g.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/6466/cs4zi.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/9062/cs5.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/6523/cs6p.jpg

Stiu ca nu o sa se ia masuri cu toate ca am dovezi la ce facea.
in_so@pta
Administrator

Post by in_so@pta »

da o sa luom masuri in legatura cu asta si ii scadem adminul.. intre timp .. e craciunul
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”