Fosta iubita a lui Smiley a mancat bataie in club

Discutii libere !
Post Reply
create_my_ownp
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta
Jucator CS ?: Da

Post by create_my_ownp »

VJ-ita de la Music Channel a picat la mijloc, nevinovata, intr-o incaierare generata de cativa petrecareti aprinsi de bautura si s-a ales cu un hematom de toata frumusetea dupa ce a fost aruncata peste o canapea.
Image

O iesire cu prietenii in oras s-a transformat pentru Sanziana Negru intr-un cosmar. Aceasta s-a intors acasa batuta fara nicio vina. Totul s-a petrecut intr-un cunoscut club bucurestean, la o ora inaintata din noapte, cand aburii de alcool pluteau in aer. VJ-ita si prietenii ei s-au trezit intr-un iures infernal si, pana sa-si dea seama ce se intampla, au devenit victimele unor petrecareti pusi pe rele. Cum necum, clientii de la mesele din stanga si din dreapta s-au incaierat prinzandu-i la mijloc. Daca amicii Sanzianei au reusit sa fuga, bruneta nu si-a dat seama ce se intampla decat dupa prima lovitura. Pana sa se dezmeticeasca insa, fosta iubita a lui Smiley a zburat peste o canapea. Impactul a fost destul de puternic, iar consecintele pe masura. Sanziana Negru s-a ales cu un hematom de toata frumusetea pe pulpa piciorului, socul suferit a fost atat de mare incat aceasta le-a marturisit unor prieteni ca va trece o perioada pana se va intoarce in clubul cu pricina. Aceasta a refuzat sa comenteze incidentul catalogandu-l drept extrem de penibil.
UnU
Newbie
Newbie

Re: Fosta iubita a lui Smiley a mancat bataie in club

Post by UnU »

cred ca deja era obisnuita fata sa fie aruncata peste canapele,peste,sub..tot aia..are antrenament. O0
Law
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Law »

Hai nu fi rau Unule ... :D , stie fata ce stie . Io` fi fost dor si ei sa zboare... si na , ce sa faca ... ::)
create_my_ownp
Administrator

Post by create_my_ownp »

cert e ca si-a luat-o :))) , pacat ca nu am fost sa o "ating" eu ... si sa o bati si sa nu patesti nimik.. mai rar fete ca astea
in_so@pta
Administrator

Post by in_so@pta »

lovio-as si eu cu ceva ;D ;D :D :D :D
Post Reply

Return to “Discutii diverse”