Abuz de functii!

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
katy18
Newbie
Newbie

Abuz de functii!

Post by katy18 »

Maxim09 si Ciuchy fara sa fac absolut nimik, pur si simplu eram in masina si stateam pe loc. Au venit la mine cu vrajeli "date jos control de rutina" , mam dat jos ... am stat 1 min...dupa care ei imi dau wanted 10 si incep sa traga si am murit. Dupa ce ma da la spawn , imi dau din nou wanted 10 , mam dus la ei iam intrebat "de ce?" , iar unu dintre ei face "Kamikazee" :o

Daca nu se iau masuri , cine ia pus in functie e degeaba! Si inseamna ca nu mai am ce cauta aici.

Dovada Image
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: Abuz de functii!

Post by maxim09 »

In primul rand plangerile nu se fac aici,in al doilea rand minti pentru ca daca aveai wanted si te omoram , erai la jail,dar nu ti am dat wanted si incearcam sa te prindem , iar tu kamikazee, ai ramas in masina in flacari si ai venit spre noi (kamikazee!), am ss uri cat pentru toata povestea ;).
Vrajeli de control de rutina? :)) noi ce crezi ca facem cand nu sunt suspecti? desenam?
Crezi ca impresionezi daca tot zici ca nu ai ce cauta aici? Trebuia sa ai ban acum pentru cele facute...
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
katy18
Newbie
Newbie

Post by katy18 »

maxim09 wrote:In primul rand plangerile nu se fac aici,in al doilea rand minti pentru ca daca aveai wanted si te omoram , erai la jail,dar nu ti am dat wanted si incearcam sa te prindem , iar tu kamikazee, ai ramas in masina in flacari si ai venit spre noi (kamikazee!), am ss uri cat pentru toata povestea ;).
Vrajeli de control de rutina? :)) noi ce crezi ca facem cand nu sunt suspecti? desenam?
Crezi ca impresionezi daca tot zici ca nu ai ce cauta aici? Trebuia sa ai ban acum pentru cele facute...
Mai dute dreq de copil de 9 ani ce esti
Unde mm ai tu voie sa tragi in mine fara sati fac nimik ma?
Unde mm am facut eu kamikaze pe tine ma? team omorat ? nu tiam dat nici 1 dmg! MUIE!
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Frumos limbaj, ai venit cu masina in flacari langa noi, noroc de armura altfel eram morti ;)
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Post Reply

Return to “Recycle Bin”