ca vad ca admini online nu sunt

99 la suta cand il vezi pe HekEr/razvan_dAlcatraz wrote:i'm back... ce sanse sunt sa imi iau lvl inapoi si tot ce am avut?
ca vad ca admini online nu sunt
Total de acord cu Slakeee, stie bine ce zice... si eu am fost tepui de Ciuchy in acelasi fel, e cu tine doar cand are nevoie de ceva dupa uita ce faci pentru el... nu zic mai mult, stie el destul de bine;)Sl@ke wrote:nu ma refeream ca nu iti pasa de server...doar ca vrei tu sa fii cel mai breaz...CiuChy wrote:Sl@ke wrote:stiu discutia...oricum tu ai fost numai pe interes...te foloseai de lume pana iti indeplineai obiectivul, pe urma il indepartezi... pt tine toti iti sunt prieteni cand ai tu nevoie sau cand vrei sa iti atingi un obiectiv...stiu eu prea bine cum te purtai cu heker inainte...
Cum ma purtam ?:))) sincer daca nu imi pasa faceam ce vroiam si imi bateam joc de toti faceam reclama etc... :-?? cum a facut si restul
poi si ei au dat 15 milioane charity? k si eu am lvl 15 /:)anya wrote:Dreve wrote:Da ciuchy nu aveam level 15 sa iau dinou bizu...ko4myn din cate am auzit ii varuso in plus ia dat 40lei sa ii faca masina personala(si parca vad ca ia dat si bani si casa ca ala de unde sa lucre:O:O? ) Mia recunoscut kosmyn si heker ca ia dat bani
Cu bizu is deacort.....Aseara iam zis la heker sa imi dea 165 puncte la rob ca sa pot face level 2 la rob
El nu ca bla bla bla...Pai frate aici ne furam unu pe altu nu cred ca la ciuchy iar conveni sa ii dau lui heker 10euro si sa imi dea bani casa masina personala...Frate eu si ciuchy stim ce inseamna munca stateam cu el ore intregi pe camp . Tu heker ai intrat pe svr tiai dat level 10 poate si bani adica la bani nu ma bag....Frate laso balta...
LOL kosmin este un prieten , la fel ati zis si de pitic :)) a primit nrg personal k a facut level 15 la fel ciuchy si pitic!