Nu mai filmeaza nimeni.. doar eu am filmat.. si acuma mai fac inca un film

razvan1231 wrote:Ma dc mi-ai dat ban ??? LOL
razvan1231 wrote:Ce conturi imi fac mai ??? Cauta conturi de pe IP-ul meu sa vezi daca mai e altu inafara de [RP]Snip3r
Sunt o gramada de intrebari cu raspunsrazvan1231 wrote:Ma da de unde a venit ca eu era ala ??? LOL ...
razvan1231 wrote:Eu am zis ca e el ca asa mi-a zis ca e la cineva ca si eu i-am zis sa intre pe mess...Dar abia astept sa intre pe mess ca staffu din ziua de azi...
Cum sa scrie in LOG de exemplu files a intrat pe contu lui HeKeR si tu esti "SCRIPTER" LASANE againrazvan1231 wrote:Anya cauta in log sa vezi cine a intrat pe contul tau , si pe a lu banica si fa un SS si pune-l aici...Da ce eu ma jok si vine unu ca eu am intrat si gata...
Vai ai gandito asa il sun pe prietenul meu de langa bloc/casa si ii spun hai sa punem mana pe ZONEK fa aia aia si aia :-j si logic ca are un ip diferit ca al tau , lasane :prazvan1231 wrote:Nu ma LOL sa caute ip dupa care s-a intrat
razvan1231 wrote:Mai eu vreau sa se faca dreptate !! Ca eu am stat cu el azi am fost prins la mijloc si nu imi convine !!