Nickul reclamatului: Maxim09
Screenshot-uri:

Descriere a situației : Ma oprit la un control el cu danutza si dupa ce m-a controlat mi-a furat masina si au plecat amandoi. M-am dus dupa ei sa imi recuperez masina si am intrat in ei sa ii opresc dupa care mi-a dat wanted 4 pt cop atac. (Daca e sa o luam rp eu nu aveam de unde sa stiu ca ei erau copi. Nu aveau nici masina de politie si nici uniforme (aveau skinuri cu staff). Apoi eu am fugit in apa sa scap de ei, a tras dupa mine pana mai aveam cam 10% viata, a venit pavel_codrin sa ma ia, m-am urcat la el pe nrg si i-am zis sa ma duca in sf sa scap de politie. Dar pe drum am murit ca nu mai aveam viata. Maxim mi-a dat jail 30 de min pt non rp (a zis ca m-am sinucis sa scap de wanted) Se da wanted 10 pt sinucidere, apoi se da jail la urmatoarea abatere dar eu nu m-am sinucis se vede si in ss cand ii zic lu pavel ca am murit. Maxim are ceva cu mine de cand am intrat pe server. Prima data ma acuzat ca am joypad si de atunci cauta orice pretext sa ma pedepseasca. Nu am joypad si din cate stiu eu joypadul este permis chiar daca aveam nu avea ce sa imi faca.
Martori: Pavel_Codrin