Re: Reclamatii!

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
@d!

Re: Reclamatii!

Post by @d! »

Reclamatie !! HADRY ii un ciudos mare ca fac victime ,eram pe d2 si eram la x1 si am dat la cutie la scari ca era unu acolo ca l-am vazut si trageam in continuu acolo si l-am luat,repede o inceput sa injure dar na primit llama pt ca observ ca unii admini au prieteni si tin cu ei,adica daca cunosti un admin nu inseamna ca iti permiti orice pe servar dar se pare ca asa este.Dupa care incepe HADRY dupa ce l-am luat pe ala sa imi zica wall si ca sa ies de pe servar ca daca nu imi da el ban,i-am zis sa imi faca poze si daca dovedeste ca is codat sa imi dea.Dupa cateva runde ma acuza ca am aim.Dupaia a schimbat mapa a pus ceva fy_buzzkill parca si acolo rupeam bine aveam 15-2 si tot imi zicea ca sa ies ca daca nu ma da el afara,ii un admin tare tampit omu asta nush daca el habar nare sa joace aia nu inseamna ca nu este altcineva care stie mai bine ca el,in fine nu imi pun mintea cu toti buti!Mi-a dat ban.Vad ca incepe sa fie servaru de kkt si sa nu se ia masuri degeaba se posteaza pe forum,si tot imi zice mai fa o reclamatie inainte sa imi dea ban si faze dinastea ii place sa se distreze narodu plm.NU SE IAU MASURI !!!! SERVAR NASPA !!! degeaba sunt admini ca is tare prosti si nu ii tine in vizor nimeni de ceea ce fac pe servar!
Post Reply

Return to “Recycle Bin”