Re: Reclamatii!

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
@d!

Re: Reclamatii!

Post by @d! »

ma pefeleu nu imi zici si dc am primit slay?pai logic ca ies ca ma enervez daca ii prost adminu si ma tot beleste cu blind si kick si ban.Ma si daca toti ziceti ca joc cu wall de ce nu mi se fac poze sau demo?? ca io asa stiu ca,ca sa acuzi un player ca are coduri trebuie sa ai si dovezi !! sau aicea nu se procedeaza asa?Zici oo stai ca asta prea bine joaca ban asa trebuie sa faca un admin?Tot timpu cand mi se zicea ca primesc ban ceream sa mi se faca poze si demo sa imi demonstreze ca is codat da iti dai seama ca li greu sau habar n-au si ii mai usor sa se distreze cu comanda ban.Singurul admin care a fost corect si a procedat cum trebuie ii [aSt]Danny care mi-a facut 3 screenshoturi,dupa care sa convins ca n-am nik si m-a lasat sa joc in continuare.Daca noman n-ar avea admin cred ca fiecare ati fi zis ca ii codat si asa,el cum joaca?joaca mai bine ca mine da pe mine ma acuzati,da el cum are admin logic ca ciocu :P ca daca nu ar avea admin cred ca non stop ati zice ca ce codat ii asta si repede sa ii dati blind,kick,ban,...,etc.Sunt multi care habar nau sa joace cs si intra pe un servar si este altu mai bun ca ei si deja incep sa injure si restu stiti si voi...
Post Reply

Return to “Recycle Bin”