Shacal- Cel mai prost admin !

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Shacal- Cel mai prost admin !

Post by Boss Mihai »

Nickul meu: BossMihai
Nickul reclamatului: Shacal
Screenshot-uri: Album : http://img130.imageshack.us/gal.php?g=samp250c.png
Descriere a situației : Cel mai prost admin! Eu sunt pe znk de vre 1-2 saptamani de cand abea se facuse si vine un papagal si un specimen ( experiment ) NEREUSIT si " preia conducerea " cik ban pt ? =)) fac pe mine de ras =))) Daca asa va ajunge zonek eh mai bn il inchideti ! vb cu oZZ pe mes despre situatie si zice " asta e " pai asta e raspuns de admin ? :| si cui ii zic o sa zica " ce imi pasa ? " si cam asa va ajunge znk ! toti admini de pe zonek au primit admin de MANTUIALA nu ca merita ! maxim09 ( fost admin ) era foarte bun ! pacat ca a iesit ! va ajunge rau znk ! se pare ca toti admini au ajuns " smecheri " adica la /w nu raspund ! la /report nu raspund ! ei NIMIC NU FAC! sa revenim la SHACAL ( cel mai prosti admin din istoria sa-mp-ului ) care a primit admin aiurea ;)
Martori:SS
Image
Alcatraz
Sr. Member
Sr. Member

Re: Shacal- Cel mai prost admin !

Post by Alcatraz »

Eu nu am ce sa-i fac lui Shacal asteapta decizia lui Pitic... am zis si eu ceva mai demult lui Pitic in legatura cu treaba asta dar nu a luat inca o hotarare concreta...
Don Alcatraz
Andrei_Tudor
Newbie
Newbie

Post by Andrei_Tudor »

sunt de acord cu tine frate, de cand s-a dat wipe nu mai e nimic ca inainte! a bagat heker o gramada de admini care fac pe desteptii si se dau ei mari ca sunt admini! cel mai bine era sa ramana adminii de dinainte: HeKeR(anya), ciuchy, maxim, alcatraz si astia sunt frate! nu shacalu si bouu de files care, shacalu imi da mute 200 minute deci de minute ca a zis el sa nu mai facem freechat pe /n si am vb putin cu killik sau nush cu cine. inteleg frate imi da mute max 10 min da nu 200 de min si de files ce sa mai zicem ar trbui sa fie leaderul boilor nu leader pd... cel putin Pitic si alcatraz te ajuta frate cand ai nevoie da cine naiba i-a mancat sa ii bage admini pe shacalu si files...? cu ceilalti nu am nimic da lol daca suntem adimini hai sa dam ban hai sa dam mute 200 min hai sa dam prison 5000 de sec hai sa ne facem de cap nu?ca doar suntem admini! era mult mai misto inainte, mrg asta e parerea mea... sper sa primesti unban ca tu ai fost primu care m-ai ajutat ca helper cand am avut nevoie...!;)
Nick: Andrey
Level: 2
Faction: LF - Leader
House: -
Business: -
Money: Mai bogat ca mine - 200000$
Function: Player
Respect: create_my_owpn, PiTiC -sunt singurii pentru care pot avea respect, mai ales pitic!
Anti-Patic: FILES, lol, mama, tata, bunicii, cainele care ma musca, Dreveee , sormea... mai sunt si altii
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Terminati cu jignirile , totul in limita bunului simt ... Stiu ca este si un MARE ABUZER :P asta nu conteaza.. stiu ca nu prea raspunde la /report.. nu l`am vazut o data pe FORUM .. sa scrie undeva.. sa raspunda la ceva.. la o plangere la ceva ... :-j , HeKeR se ocupa de admine nu asteptati sa va raspunda PiTiC ca ii va da admin down sau admin 0 .. ;) HeKeR se ocupa :P

Multi admini nu stie sa dea un Reason... Cum ar fi normal sa se dea.. ... stie Reason doar cu : pa , termina sau iei ban , ti-am spus sa incetezi , nu iti raspund ... ceva de genul reason dau ei :P ... dar nu conteaza :) , trecem peste toate :P

Sunt multi admini care nu au nici o treaba cu ADMINATUL :P
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: PiTiC
Jucator CS ?: Da

Post by PiTiC »

Shacal o sa primeasca admin 0 + ban!
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

ma anya nu mai injura...k nu are rost!si asa a plecat;)
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Post Reply

Return to “Plangeri”