Parerea tuturor despre ciuchy

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
bula97
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Parerea tuturor despre ciuchy

Post by bula97 »

Sunt si eu un player obisnuit de pe sv si am vzt ca toata lumea se leaga de ciuchy uneori este adevarat uneori nu este vreau si eu ca toata lumea sa scrie cate cv aici de ciuchy.Dupa parerea mea ciuchy cum a spus si Kimy abuzeaza foarte mult de admin si se crede mare si tare dar este si un om care isi face treaba uneori si care trebuie laudat.Acum vreau sa va aud parerile voastre
Boss Mihai
Sr. Member
Sr. Member

Re: Parerea tuturor despre ciuchy

Post by Boss Mihai »

bula97 wrote:Sunt si eu un player obisnuit de pe sv si am vzt ca toata lumea se leaga de ciuchy uneori este adevarat uneori nu este vreau si eu ca toata lumea sa scrie cate cv aici de ciuchy.Dupa parerea mea ciuchy cum a spus si Kimy abuzeaza foarte mult de admin si se crede mare si tare dar este si un om care isi face treaba uneori si care trebuie laudat.Acum vreau sa va aud parerile voastre

ce vrei bai ofticatule ? te oftici ca esti un nab IMENS ( super ultra mega NAB ) ? CiuChy are dreptate ! Ce te-oi sinchisi atat nu stiu ! INTELEGE-TE : TERMINA ! Cand intri faci DM / DB ! Ai un VOCABULAR foarte urat ! TERMINA-TE !!!!
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Bula , nu uita ca am fost OM in fata TA , nu uita ce ai scris la factiunea PR ca ai spamat totul pe acolo , si l`am rugat pe HeKeR sa nu te baneze pe forum .... , dar nu meriti , esti un GUNOI de OM baiatule , copil de 14 ani nascut pentru alocatie care nu va avea nimica de la viata
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Alcatraz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Alcatraz »

O sa incep cu inceputul. Bula4 invata sa te exprimi, apoi fa post unui admin. Stiu ca toti aveti ceva cu Ciuchy insa va arat eu ca daca Ciuchy sta 1 saptamana fara admin pe server se va crea haos... Motivul pentru care toti aveti ceva cu Ciuchy este din cauza ca e prea corect si nu iarta nimic, si foarte bine face... vrem un server plin de playeri, trebuie Disciplina. La capitolul abuzuri este chiar contra... Nici respawn nu isi da singur, prefera sa se sinucida decat sa faca abuz de comanda. Sincer, acest post nu isi are rostul.
Don Alcatraz
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: RoberTo
Jucator CS ?: Da

Post by RoberTo »

Move
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Off Topic: A dat dracu in voi si va mananca limba:))?
On Topic: Parere despre ciuchy: Irascibil dar cinstit. Stie el ce face, fiecare admin e in felul sau, eu as putea foarte bine sa ii dau warn la unu care ma omoara ca asa vreau eu , deci nu va plangeti de la sanctiuni ca toate sunt pe merit . N-are nimeni ceva cu voi, incercam sa respectam ``biblia serverului`` adica regulamentul pentru a avea un joc cat mai placut.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Post Reply

Return to “Recycle Bin”