ZM.OLDONES.RO # Unique Zombie Apocalypse [STEAM & NON-STEAM]

Aici iti poti lasa siteul daca te consideri mandru de el sau serverul de cs
Post Reply
oldones
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: OLDONES
Jucator CS ?: Nu

ZM.OLDONES.RO # Unique Zombie Apocalypse [STEAM & NON-STEAM]

Post by oldones »

Image
Adresa: ZM.OLDONES.RO (45.11.228.12)
Port: 27015
Jucatori: 32
Tip: Non.Stop
Mod: Zombie Apocalypse
Anticheat: Protejat
Tara: RO

Video-uri informative despre server:

CLICK AICI

Gameplay server trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=G2n-Pv2 ... e=youtu.be

Descriere Mod:

Proiectul Zombie Apocalypse reprezinta o experienta reala a unei apocalipse zombie unde invazia zombie nu se mai termina niciodata si obiectivul oamenilor este doar supravietuirea. Runda incepe dupa 20 de secunde de pregatire si un numar fix de jucatori aleatorii vor fii alesi sa fie Zombie, in cazul in care sunt 20 oameni pe server, 10 vor fii zombie, iar ceilalti 10 vor fii oameni. Server-ul este bazat pe sistemul respawn, ceea ce permite creaturilor sa nu isi opreasca niciodata atacul impotriva supravietuitorilor, totusi, zombie nu dispun de foarte multa viata si mor extrem de repede daca nu va folositi abilitatile fiecarei clase, intr-un mod inteligent. Clasele zombie / oameni sunt date aleatoriu la fiecare respawn, astfel incat in acest fel, va puteti adapta la o noua clasa, in fiecare runda si pentru a mentina un joc balansat 100%. Fiecare clasa are o capacitate unica care poate fi utilizata pentru a va oferi avantaje in orice situatie. Desigur, exista totusi si un sistem VIP care va permite sa alegeti orice clasa doriti si care are acces si la cele 2 clase unice pentru VIP(Zombie, Humans).
Image
SYSTEM VIP:
Aveti acces la VIP menu:

Image

Puteti alege orice clasa doriti, nu veti primi random, iar clasa va fii statica pana schimbati alta:

Human Class:
Image

Image

Zombie Class:
Image

Image

Aveti acces la Extra Items de unde puteti achizitiona armele AWB Sniper, SG Snipers, Para Machine Gun si NightVision:
Image

Image

Dispuneti de 2 clase unice, pentru Zombie si Human:

Human VIP Class:

https://www.youtube.com/watch?v=rVaH0cHr4RY

Zombie VIP Class:

https://www.youtube.com/watch?v=RvJerpg175c

Cea mai apreciata clasa:

https://www.youtube.com/watch?v=jJJHyvYTLmM
in_so@pta
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta
Jucator CS ?: Da

Re: ZM.OLDONES.RO # Unique Zombie Apocalypse [STEAM & NON-STEAM]

Post by in_so@pta »

O sa intru si eu sa joc maine, sunt super curios.
oldones
Newbie
Newbie

Post by oldones »

in_so@pta wrote: Sun Jan 17, 2021 1:57 am O sa intru si eu sa joc maine, sunt super curios.
Desigur, te asteptam cu drag.

Mutam server-ul pe un host mai puternic in noaptea asta, dar dorim pastrarea ip-ului asa ca o sa dureze putin, in principiu maine ar trebui sa fim gata cu totul.

Server-ul este online, dar nu are toate facilitatile active, poti intra sa testezi totusi. O sa iti dau un pm cand este gata, daca doresti.
in_so@pta
Administrator

Post by in_so@pta »

oldones wrote: Sun Jan 17, 2021 3:45 am
in_so@pta wrote: Sun Jan 17, 2021 1:57 am O sa intru si eu sa joc maine, sunt super curios.

Mutam server-ul pe un host mai puternic in noaptea asta, dar dorim pastrarea ip-ului asa ca o sa dureze putin, in principiu maine ar trebui sa fim gata cu totul.

Server-ul este online, dar nu are toate facilitatile active, poti intra sa testezi totusi. O sa iti dau un pm cand este gata, daca doresti.
Pai vad ca ai de la gazduirejocuri, sau ai de la o firma care are reseller de la ei? Ca nu inteleg ce host mai puternic?
oldones
Newbie
Newbie

Post by oldones »

in_so@pta wrote: Sun Jan 17, 2021 3:49 am

Pai vad ca ai de la gazduirejocuri, sau ai de la o firma care are reseller de la ei? Ca nu inteleg ce host mai puternic?
In momentul de fata, de la o firma care este reseller de la ei si anume, FreakHosting, am luat cele mai bune pachete de la ei, dar addons-ul de baza generat de ei, se comporta ca si cel mai prost pachet posibil, devine, inactiv dintr-o data si nu imi mai permite acces in FTP sau GameCP, imi permite sa intru dar sa nu fac nici o modificare si este a doua oara cand se intampla. Deloc seriosi, mai ales ca stai cu zilele sa iti raspunda la un ticket, pentru orice amarata de informatie sau problema. La problema despre care vorbesc mai sus, primul lor raspuns a fost urmatorul:

"A fost o problema cu spatiul de stocare pe dedicatul unde era serverul, s-a rezolvat"

Iar acum s-a intamplat iar si nu mai primesc raspuns, nu recomand FreakHosting, ca sa fiu sincer.
in_so@pta
Administrator

Post by in_so@pta »

oldones wrote: Sun Jan 17, 2021 11:58 am
in_so@pta wrote: Sun Jan 17, 2021 3:49 am

In momentul de fata, de la o firma care este reseller de la ei si anume, FreakHosting, am luat cele mai bune pachete de la ei, dar addons-ul de baza generat de ei, se comporta ca si cel mai prost pachet posibil, devine, inactiv dintr-o data si nu imi mai permite acces in FTP sau GameCP, imi permite sa intru dar sa nu fac nici o modificare si este a doua oara cand se intampla. Deloc seriosi, mai ales ca stai cu zilele sa iti raspunda la un ticket, pentru orice amarata de informatie sau problema. La problema despre care vorbesc mai sus, primul lor raspuns a fost urmatorul:

"A fost o problema cu spatiul de stocare pe dedicatul unde era serverul, s-a rezolvat"

Iar acum s-a intamplat iar si nu mai primesc raspuns, nu recomand FreakHosting, ca sa fiu sincer.
Zonek.ro raspund la tickete in 15-20 de minute plus suport non stop 🤣 imi pare rau sa aud ca au decazut asa freakhosting. Oricum cele mai bune oferte sunt la zonek.ro
oldones
Newbie
Newbie

Post by oldones »

S-a rezolvat problema, am mutat server-ul pe noul host si anume la zonek.ro. Puteti sa intrati sa jucati, acum server-ul ruleaza fara nici o problema, am afisat noul IP in primul post.

Va astept pe server.
Post Reply

Return to “Reclama diverse siteuri & servere de Counter-Strike”