Descriere: Un tutorial interesant.
Download: -
Autor: Disa
Sursa (Link-ul oficial): GameBanana
Propria parere: Mi se pare foarte interesant , este util la modurile jail, etc..
1. Creați entitate game_player_equip
Apăsați Instrumentul de creare a entităților și în categoria Entități, alegeți obiectul joc_player_equip și plasați-l oriunde doriți în harta dvs.
2. Game_player_equip edit
Apăsați de două ori game_player_equip pentru a accesa proprietățile sale. În informații despre clasă, apăsați SmartEdit și apoi adăugați un nou cheie, apăsând pur și simplu butonul Adăugare din dreapta Denumiți cheia armei_fiste și setați valoarea la 1.
3. Creează entitate logic_auto
Apăsați Instrumentul de creare a entității și în categoria Entități, alegeți obiectul logic_auto și plasați-l oriunde doriți în harta dvs.
4. Editare logică_auto
Apăsați entitatea logic_auto de două ori pentru a merge la proprietățile sale. Accesați Ieșiri și adăugați o nouă Ieșire apăsând Adăugare ... în partea de jos a ferestrei. Acum, în ieșirea mea numită, selectați OnMultiNewRound, următor în entitățile țintă denumite write arma_fists, în Via această intrare selectați AddOuput și, în final, în Cu o înlocuire a parametrilor de nume de clasă arma_knifegg
Și asta este, după cum puteți vedea, este foarte ușor de făcut. Sper că te-am ajutat băieți!