Creare harta doar in grenazi

Diverse Tutoriale despre cum sa creati harti !
Post Reply
in_so@pta
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta
Jucator CS ?: Da

Creare harta doar in grenazi

Post by in_so@pta »

Nume Tutorial:Creare harta doar in grenazi
Descriere:Creare harta doar in grenazi

Propria parere:Nu l-am incercat.
Tutorialul:
Voi luati harta voastra eu voi lua rmf de la harta he_2mine.

Image

Entitatile care le veti pe cutii sunt doar armour_entity cu armura :) , deci nu le bagati in seama...
Si acu sa incepem :
Creem undeva un block cu textura aaatriger si ii dam functia func_buyzone ca jucatorul sa nu isi poata cumpara arme.
Image
Acum voi face o entitate [ default e info_player_start ] , dati click pe ea , si alegeti game_player_equip
Image
Cu urmatoarele setari :
Name : give [ un nume pe care tre sal tineti minte pentru mai incolo , voi puteti pune si alt nume ... ]
Give High-Explosive Grenade : Yes iar aici alegem YES neaparat
Image
Acum alegem din nou textura aaatriger si facem un block sau mai multe [ daca faceti mai multe nu uitati sa le selectati pe toata cand facem functia ] pe toata harta unde paote ajunge jucatorul , sai dea grenazi, selectam blockul sau block-urile depinde cum ati facut ... dam CTRL+T si alegem game_zone_player.
Image
Cu urmatoarele setari :
Name : mapping_ro [ sau alt nume care vreit voi .. ]
Target for IN players : give [ numele de la game_player_equip ]
Target for OUT players : give [ numele de la game_player_equip ]
Image
Acum voi mai creea un block la fel de mare ca cel pe care lam facut anterior cu aaatriger si voi pune peste acesta care e game_zone_player , acum daca veti da click pe el , poate va apare cel cu functia precedenta , si ii dati hide , noi avem nevoie de blockul care lam facut acu .

Il selectam si ii dam functia trigger_multiple cu Target in mapping_ro , adica numele de la game_zone_player.
Image
Post Reply

Return to “Mapping / Harti”