Comanda ACUM pentru 50% reducere la orice serviciu dorit.

Gazduire OFERTA Comunitati

Incepand de astazi cautam sa facem parteneriate cu ORICE comunitate INDIFERENT de numarul de vizite. Nu se cumuleaza cu alte Promotii, este valabil pentru clientii noi si cei existenti, este valabil la orice comanda.Puteti achizitiona cate comenzi si pachete doriti FARA LIMITA cu conditia sa nu se afle in acelasi order, trebuie order separat pentru fiecare.

Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa tineti in HEADER la site/forum acest cod banner pe care o sa il regasiti si la formularul de comanda:

Beneficii:

RAM Dedicat

Dedicated CPU cores

Protectie DDOS

Full Server Contro

site start

Oferta STARTER

14.99

De la 30€

CS 1.6 ADVANCED MIX + WEB

3 x Counter-Strike 1.6 [14 Slot 1000Fps]

1 x Web Hosting 5GB SSD M2 NVMe

IP Dedicat

PROTECTIE DDOS INCLUSA

Comanda

site premium

Oferta PROFESIONAL

17.99

De la 30€

CS 1.6 BASIC + WEB

3 x Counter-Strike 1.6 [32 Slot 500Fps]

1 x Web Hosting 5GB SSD M2 NVMe

IP Dedicat

PROTECTIE DDOS INCLUSA

Comanda

portal+forum

Oferta PREMIUM

30.99

De la 48€

CS:GO BASIC + WEB

3 x Counter-Strike GO[32 Slot 64Tick]

1 x Web Hosting 5GB SSD M2 NVMe

IP Dedicat

PROTECTIE DDOS INCLUSA

Comanda

Support 100% ONLINE

Raspundem la tickete intr-un timp record bun si va ajutam, facem tot ce putem pentru a va rezolva problemele.

Hardware de ultima generatie. Serverele noastre sunt gazduite pe cele mai recente procesoare Ryzen cu SSD M2 NVMe si pe o latime de bandă de 1 Gbps.

design 100% responsive

Custom Control Panel

Panoul nostru de control este complet personalizat pentru a asigura personalizarea usoara si completa a serverului dvs.

Discord/Forum

Vrei sa interactionezi cu comunitatea noastra? Alaturati-va Discordului nostru: https://discord.zonek.ro sau forum: https://forum.zonek.ro

Incarcare rapida

Site-urile vor fi gazduite pe servere performante si optimizate pentru o viteza mare de incarcare.

Servere Dedicate RYZEN

Aveti control deplin asupra serverului si fisierelor dvs. si puteti sa adaugati cu usurinta modificari cand doriti.

Intrebari Frecvente (F.A.Q's)

Daca intrebarea dvs nu se afla printre cele de mai jos, va puteti adresa unui tehnician folosint Live Chat-ul !

Produse si Servicii

Zonek Telecom nu returneaza banii pentru serviciul comandat decat in cazul in care exista un defect cauzat de noi iar acesta nu se rezolva in decurs de 72 Ore. Cand Activati serviciul TERMINARE SERVICIU IMEDIATA este pe raspunderea Dumneavoastra si noi o vom trata ca atare, in termen de 24 de ore va vom inchide serviciul si sterge datele personale din sistemul nostru. Activand acel serviciu inseamna ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile afisate aici, iar noi ne asteptam ca Dumneavoastra sa le fi citit deja!
NU. Zonek Telecom returneaza banii doar daca serverul are un defect functional ce nu se poate repara. In Momentul in care Dumneavoastra ati platit si noi la randul nostru platim pentru alocarea resurselor catre serviciul Dumneavoastra. Acest lucru nu este posibil din motive Tehnice. Ganditi-va bine inainte sa Comandati. Aici intervine si protectia impotriva fraudei, Dumneavoastra comandati, folositi Resursele o vreme apoi doriti refund, intre timp au fost cazuri cand si-au vandut Conturile de client pe sume modice iar noii clienti au ramas fara serviciu activ.
Desigur. Luati legatura prin ticket sau folosind Live Chat cu un Operator si acesta o sa va dea un IP al unui server unde puteti testa calitatea. NU oferim perioada TRIAL !
Nu. Serviciile se activeaza in decursul a 10 minute respectiv 24H daca nu exista IP-uri pe stoc. Datorita succesului pe care il avem se vand foarte repede ip-urile, Va Rugam sa aveti Rabdare si sa ne intelegeti. Puteti sa ne contactati prin ticket sau LIVE CHAT pentru a afla stadiul comenzii Dumneavoastra.
Paypal (Dezactivat) - - Revolut- Bancar- PIN PAYSAFE- PLATA INTEGRATA- SMS- (Telekom, Vodafone, Orange)- SMS (Telekom, Vodafone, Orange, Digi Mobil Pentru plata prin SMS va rugam sa ne contactati pe LIVE CHAT (Plata prin SMS este dezactivata)
Proiectul Zonek Telecom este infiintat din anul 2005 deci nu va faceti griji ca nu vom disparea peste noapte !
Da. La comanda putem sa va ajutam cu orice, instalari, configurari addons, forumuri, webdesign . Vezi Lista de preturi Servicii: https://www.zonek.ro/price-list.php
Ne rezervam dreptul de a suspenda un serviciu sau un cont fara o instiintare prealabila daca, prin intermediul unor medii publice, unul sau mai multi clienti defaimeaza imaginea firmei aducand injurii administratorilor sau angajatiilor. Orice persoana poate accesa si cumpara un serviciu de la Zonek Telecom, insa odata cu asta sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre de utilizare a serviciilor, chiar daca serviciile se activeaza in mod automat. Utilizarea serverelor noastre pentru continut ilegal este interzisa, indiferent de domeniu. In cazul in care incalcati aceasta regula, la scurt timp serviciul dumneavoastra va fi suspendat.

Powered by WHMCompleteSolution