Comanda ACUM pentru 50% reducere la orice serviciu dorit.

Virtual Private Servers

PERFORMANŢE DE TOP - VITEZA CONTEAZĂ!

Utilizăm echipamente hardware de ultimă generaţie pentru a va menţine websitul mereu inaintea concurenţei. Monitorizăm in timp real zeci de parametri ai fiecărui nod VPS-POWER pentru a ne asigura că performanţele sunt mereu la nivel maxim.

CARACTERISTICI VPS UNICE - Garantăm 100% resursele alocate şi performanţele fiecarui server VPS-POWER in parte.

Cel mai bun hosting. Nimic mai simplu:

Planul VPS-POWER se poate achita DOAR Paypal sau Transfer Bancar

Conectivitate 1 Gbps

Acces SSH

Asistenţă tehnică 24x7

Garantare a resurselor

Selecteaza Planul VPS-POWER dorit

Un server VPS-POWER funcţionează similar unui server dedicat oferind un nivel similar de izolare a resurselor alocate şi securitate a datelor.

VPS-1
VPS-2
VPS-3
VPS-4
VPS-5
VPS-6

CPU

RAM

SSD

BW

Echipa Zonek Telecom LTD nu are nicio obligatie sa ofere asistenta clientului pentru administrarea serverului sau diferite personalizari, web design, instalari de pluginuri/site-uri, prin plasarea comenzii pentru un serviciu Gazduit la Zonek.ro luam in considerare ca detineti toate cunostintele necesare de a va administra/crea/personaliza/folosi serverul de Jocuri / Web hosting!

Daca un client foloseste in PuTTY sau in Game CP ( http://gcp.zonek.ro ) comanda "reinstall" nu suntem raspunzatori de asta, luam in considerare ca detineti toate cunostintele necesare pentru a va schimba ServerFiles din lista care va aparea in PuTTY / Game CP.

PROTECTIE DDOS INCLUSA

Nici unui operator de rețea nu îi place să audă expresia „atac DDoS”, dar te vom ajuta să rămâi fortificat împotriva acestui tip de amenințare de securitate la scară largă.

ultra rapid

Ultra-Rapid

Serverele noastre sunt bazate strict pe SSD si sunt configurate numai cu procesoare Xeon 3Ghz Gen de ultima generatie, hardware performant si cel mai bun software de virtualizare. VPS-ul tau va avea resurse izolate si garantate.

fiabil

Fiabil

Infrastructura data center-ului nostru si arhitectura masinilor virtuale sunt construite fara niciun punct de esec. Toate planurile de gazduire VPS vin cu o garantie de uptime de 99.9% si asistenta non stop oferita de catre tehnicienii nostri.

full flexibil

Full Flexibil

Detii controlul absolut asupra serverului tau virtual! Poti sa alegi dintre sistemele de operare Linux si poti administra cu usurinta serverul tau cu panouri de control intuitive sau poti sa te conectezi cu usurinta folosind ssh, beneficiind de acces root complet.

preturi imbatabile

PREȚURI IMBATABILE

Le oferim clienților noștri cele mai variate servicii la cele mai bune prețuri de pe piață.

hardware performant

HARDWARE PERFORMANT

Hardware-ul de ultimă generație SSD este special proiectat să funcționeze rapid și eficient.

ip dedicat

IP Dedicat

Ai inclus un IP gratuit si poti sa adaugi pana la inca 3 IP-uri pe serverul tau virtual.

Intrebari Frecvente (F.A.Q's)

Daca intrebarea dvs nu se afla printre cele de mai jos, va puteti adresa unui tehnician folosint Live Chat-ul !

Produse si Servicii
Zonek Telecom nu returneaza banii pentru serviciul comandat decat in cazul in care exista un defect cauzat de noi iar acesta nu se rezolva in decurs de 72 Ore. Cand Activati serviciul TERMINARE SERVICIU IMEDIATA este pe raspunderea Dumneavoastra si noi o vom trata ca atare, in termen de 24 de ore va vom inchide serviciul si sterge datele personale din sistemul nostru. Activand acel serviciu inseamna ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile afisate aici, iar noi ne asteptam ca Dumneavoastra sa le fi citit deja!
NU. Zonek Telecom returneaza banii doar daca serverul are un defect functional ce nu se poate repara. In Momentul in care Dumneavoastra ati platit si noi la randul nostru platim pentru alocarea resurselor catre serviciul Dumneavoastra. Acest lucru nu este posibil din motive Tehnice. Ganditi-va bine inainte sa Comandati. Aici intervine si protectia impotriva fraudei, Dumneavoastra comandati, folositi Resursele o vreme apoi doriti refund, intre timp au fost cazuri cand si-au vandut Conturile de client pe sume modice iar noii clienti au ramas fara serviciu activ.
Desigur. Luati legatura prin ticket sau folosind Live Chat cu un Operator si acesta o sa va dea un IP al unui server unde puteti testa calitatea. NU oferim perioada TRIAL !
Nu. Serviciile se activeaza in decursul a 10 minute respectiv 24H daca nu exista IP-uri pe stoc. Datorita succesului pe care il avem se vand foarte repede ip-urile, Va Rugam sa aveti Rabdare si sa ne intelegeti. Puteti sa ne contactati prin ticket sau LIVE CHAT pentru a afla stadiul comenzii Dumneavoastra.
Paypal- - Revolut- Bancar- PIN PAYSAFE- SMS- (Telekom, Vodafone, Orange)- SMS (Telekom, Vodafone, Orange, Digi Mobil Pentru plata prin SMS va rugam sa ne contactati pe LIVE CHAT, iar pentru plata PAYSAFE accesati linkul: https://www.zonek.ro/paysafecard.php
Proiectul Zonek Telecom este infiintat din anul 2005 deci nu va faceti griji ca nu vom disparea peste noapte !
Da. La comanda putem sa va ajutam cu orice, instalari, configurari addons, forumuri, webdesign . Vezi Lista de preturi Servicii: https://www.zonek.ro/price-list.php
Ne rezervam dreptul de a suspenda un serviciu sau un cont fara o instiintare prealabila daca, prin intermediul unor medii publice, unul sau mai multi clienti defaimeaza imaginea firmei aducand injurii administratorilor sau angajatiilor. Orice persoana poate accesa si cumpara un serviciu de la Zonek Telecom, insa odata cu asta sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre de utilizare a serviciilor, chiar daca serviciile se activeaza in mod automat. Utilizarea serverelor noastre pentru continut ilegal este interzisa, indiferent de domeniu. In cazul in care incalcati aceasta regula, la scurt timp serviciul dumneavoastra va fi suspendat.

Powered by WHMCompleteSolution